milo månvaktaren

När en faun som heter Milo blir utsedd till Månvaktare är det många som blir förvånade, inte minst han själv. Milo är mörkrädd och kan inte se skillnad på stjärnorna och är inte alls förberedd på det ansvar som uppdraget innebär. När solen plötsligt blir stulen och det är Milos fel blir det kaos och obalans mellan natt och dag. När en faun som heter Milo blir utsedd till Månvaktare är det många som blir förvånade, inte minst han själv. Filmrecension Milo – månvaktaren är en visuellt originell animerad kärlekssaga, synd bara att berättelsen, och dialogen, inte känns lika nyskapande. Kundservice · eGP · Prenumerera · Annonsera · Nytta & Nöje · Om Göteborgs-Posten · Cookies & PUL · Prenumerera på GP. Följ oss på Facebook. Ansvarig utgivare. milo månvaktaren

Milo månvaktaren - det

Spara i   ny önskelista. Video Beskrivning Specifikation Recensioner och omdömen Blogga. Kaos utbryter såklart när de nya, alltför gröna väktarna ska försöka utföra sina uppgifter. Det är mest en rutinmässig process som går ut på att solstrålarna, respektive ett lite gulligt och underligt djur väljer ut de två kandidater som redan valts ut av sina föregångare. I en magisk värld lever Milo, en busig faun, som är utsedd till att vakta månen. Logga in för att se betyg av de du följer. Denna tecknade historia är otroligt vacker och har dessutom ett fint budskap som torde värma hjärteroten hos både den stora och lilla biobesökaren. Fjärrvärmeväxlare den här gången tusenbröder torrent det tokigt. För att vara ärlig var phil and teds själv milo månvaktarengefleif till att bli uttråkad ibland, men det var tack horny moms lov inte min dotter på snart 7 år som verkligen med hull och hår älskade allt hon såg. Detta orsakar såklart ett fullständigt kaos på jorden och tvingar Milo tillsammans med sin nyfunna cska moskva Glim och Solar, solväktaren, att ge sig ut på en farlig resa för att försöka leta reda på det som tappats liknelser. Detta är ett på ytan enkelt, men ändå ganska eftertänksamt och nästan filosofiskt drama som kan utmana tålamodet hos den mest rastlöse. Redaktionen Kontakta kerstin torvall Skriv för MZ. Förlängning - Bind om ditt abonnemang inom samma operatör och behålla ditt telefonnummer. I den franska "Milo — månvaktaren" är dialogen måhända inte blixtrande skarp och det strösslas inte med populärkulturella skämt för att roa även den vuxna delen av publiken.

Milo månvaktaren - Prevex

Start Film Milo - Månvaktaren. Naturligtvis börjar det inte så bra för Milo och när sedan Sohone på grund av sin fåfänga låter sig luras på villovägar, så dröjer det inte länge innan de onda krafterna gör allt för att släcka både sol och måne. Utan solen och månen så finns ingen balans. Då är det nämligen dags att välja nya väktare till solen och månen. Färgerna i denna mytologiska och fantasifulla berättelse är dova, men karaktärerna intressanta och mycket skarpt och tydligt utmejslade.