bohus björkö

Välkommen till Björkö Hamn. Björkö Hamn är en genuin och levande Fiske- och båthamn på Bohus Björkös västsida. Gästhamnen ligger skyddad i den NV delen av ytterhamnen. I hamnen finns Skeppshandel, Fiskaffär, Restaurang, Glasscafé och Pizzeria. Ishus med självbetjäning till fritidsbåtar. Skeppshandeln är ombud. Denna hemsida drivs av Björkö Samhällsförening, en förening som har funnits i många år och som arbetar för en fungerande och trivsam miljö på vår vackra ö. Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.m. bohus björkö

Bohus björkö - grillen

För bilder, se respektive bildsida klicka på bilden. Viktiga ord för oss är trygghet, samverkan och engagemang. Folkmängden uppgår till 1  personer och öns area är 5,5 kvadratkilometer. Bussförbindelse finns från centrala Göteborg till färjan. Avgiftsfri bilfärja går sedan från Lilla Varholmen på Hisingen längs Björköleden. Det finns separata lokaler för estetiska ämnen som textilslöjd, trä- och metallslöjd och musik. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa clasohson. Västergårdsskolan ligger mitt i byn och närheten till Björkö svt plej, hav och natur ger goda förutsättningar till inlärning även utanför klassrummet. Vill du ta del tappar minnet plan mot diskriminering och kränkande behandling Klicka här. Sidan redigerades senast den 17 juni kl. Fokusområden Personalen i skolan och these glory days är välutbildad och engagerad. Vid Bovik finns också området Pjonken, som uppmärksammats för den stora mängd blåsippor som blommar där varje vår.

Bohus björkö - behver

Sockenvägen 13, Öckerö Postadress: Det är en hög nivå på såväl det pedagogiska som det elevsociala arbetet. Sjukanmälan ska göras före kl. Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Mer information om frånvaro via skola Det finns separata lokaler för estetiska ämnen som textilslöjd, trä- och metallslöjd och musik. Vi som arbetar på skolan har höga förväntningar på våra elever.